Kraj oktobra i početak novembra obeležiće bioskopski hitovi u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG). Biće organizovani događaji za sve uzraste i brojne afinitete: Porodični vikend, Dani strave, prikazivanje najnovijeg filma Martina Skorsezea i ekskluzivni snimak poslednjeg koncerta Masima Savića, održanog u Areni Zagreb. Od 19. oktobra počinje prikazivanje najnovijeg Skorsezeovog filma “Ubistva pod cvetnim mesecom”, koji je zasnovan na istinitoj priči, a glavne uloge tumače čuveni glumci sa A-liste Holivuda: Leonardo Dikaprio i Robert De Niro. U pitanju je epska krimi saga, gde se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom.



Za najmlađe gledaoce stiže najnoviji bioskopski animirani hit “Drevna mišologija” sinhronizovan na srpski, 19.10. kada se može pogledati pretpremijerno. Grčki mit ispričan je kroz zabavne avanture jednog miša a ova priča namenjena je celoj porodici.  Za sve koji žele da obraduju svoje mališane organizovan je veoma sadržajan Porodični vikend 21. i 22.10. u svim CineStar bioskopima, od 11 do 17 časova, kada posetioce očekuju povoljnije cene ulaznica za Matine i Porodični paket, 450 poklona za najsrećnije, a u Beogradu i Novom Sadu od 11 do 13h biće organizovan i besplatan facepainting. U svim CineStar bioskopima organizovana je crtaonica, a odrasli se za to vreme mogu počastiti omiljenom kafom u Cinema baru.

Ekskluzivno u CineStaru u Beogradu i Novom Sadu publika će biti u prilici da pogleda projekciju snimka poslednjeg koncerta Masima Savića održanog u u Areni Zagreb, na prvu godišnjicu ovog maestralnog koncerta. 5. novembra. Uz trijumfalno Masimovo izvođenje, biće prikazani i do sada neobjavljeni snimci pripreme koncerta. 



Za sve ljubiteje horor filmova biće priređeni Dani strave, od 26.10. do 05.11. u CineStar bioskopima, kada će moći da se pogledaju najaktuelniji horor filmovi koji “uteruju strah u kosti”, a poseban doživljaj je moguć u 4DX salama sa pokretnim sedištima i pravim efektima. Film “Dragi Dejvid” biće prikazan pretpremijerno ali će u ponudi biti i mnogi drugi hit horori.

Više informacija na sajtu www.cinestarcinemas.rs i CineStar društvenim mrežama.

 

 

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..