Filmski festival traži nova lica! Otvaramo konkurs za volonterke i volontere koji će nam se pridružiti u realizaciji najvećeg i najposećenijeg festivala angažovanog filma u Srbiji. Sve što nam je potrebno su vaš entuzijazam i ljubav prema filmovima, a zauzvrat nudimo priliku da zavirite iza kulisa jednog velikog dođaja: da naučite mnogo toga o pripremi i realizaciji festivala, upoznate zanimljive ljude iz sveta filma i besplatno pogledate ostvarenja koja su na programu. Ove godine Slobodna zona održaće se 19. put u periodu od 31. oktobra do 5. novembra i doneće najbolje savremene angažovane igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta.

U planu je hibridno izdanje Festivala – online na VOD platformi KinoKauch i sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Zato pozivamo filmofile starije od 18 godina koji žive u ovim gradovima, odgovorni su i vredni, da se prijave na konkurs i postanu bogatiji za jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni.

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako dobiju potrebna znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti:

Info pult (komunikacija sa publikom)
Promocija festivala (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža)
Kreiranje foto i video materijala
Služba za goste festivala
Prevođenje

Zainteresovani kandidati treba do 24. septembra 2023. godine da popune formular koji je dostupan na ovom linku >>

Svi volonteri će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju.

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem društvenih mreža Slobodne zone na Fejsbuku i Instagramu.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..