Dve dokumentarne serije posvećene LGBTQ+ populaciji - Povodom Meseca ponosa posvećenog LGBTQ+ populaciji, kablovski kanal TLC pripremio je specijalni program pod nazivom ALWAYS PROUD (UVEK PONOSNI), sačinjen od 2 tematska serijala. „Drag za sve generacije“ prati pet tinejdžera i njihovih porodica dok očekuju svoj najveći drag nastup na Dragutanteu, drag šou osmišljenom kao platforma za LGBTQ+ tinejdžere. Serija daje intiman pogled na živote ovih porodica dok hrabro podržavaju svoju decu koja spoznaju svoj pravi identitet. U centru pažnje su Džejmson, Noa, Vini, Bejli i Nabela dok se pripremaju za Dragutante.

U ovoj inspirativnoj dokumentarnoj seriji, tinejdžeri žongliraju pritiscima odraslih, dok pokušavaju da dosegnu drag savršenstvo. Između blještavila i glamura, uspona i padova i nervoznih uloga, njihovi roditelji i „drag mame“ vode ih na burno putovanje do vrhunske scene Dragutante koja se nalazi u Denveru, u Koloradu.

Supermodel i voditeljka Tajra Benks je izvršni producent serije. Prva epizoda „Drag za sve generacije“ na programu je u utorak 13. juna od 21 sat na TLC kanalu.

Na proslavi Meseca ponosa, TLC će premijerno prikazati serijal „Knjiga o kvir osobama“. Sačinjena od pet epizoda, serija koja slavi i prepoznaje neverovatnu istoriju LGBTQ+ zajednice, bavi se značajnim kvir osoba koje su menjale tokove istorije uključujući Dominika Džeksona („Poza“), Leslija Džordana („Američka horor priča“, „Vil i Grejs“), Ros Metjuz („The Drew Barrimore Show“ i „RuPaul's Drag Race“), Aleksa Njuela („Glee“) i Margaret Cho („The Flight Attendant“, „Fire Island“). Društveno uticajnu seriju podržao je kvir ansambl, koji će rekreirati neke od najznačajnijih momenata istorije, kao i desetine proučavalaca LGBTQ+ istorije. Na kraju svake epizode, originalnu pesmu izvešće kvir umetnici, uključujući Beti Vu, Vinsenta, Šoni Kiš, Milu Džem i Kalenu Zanders. Proslavite zaboravljene LGBTQ+ heroje, kraljeve i kraljice - od kojih su neki bili pravi kraljevi i kraljice! Od trans indijskih ratnika do gej rimskih careva, ove živopisne i često uzbudljive priče daju istoriji toliko potreban preobražaj od glave do pete. Prva epizoda serije „Knjiga o kvir osobama“ na programu je u utorak 13. juna od 22 sata na TLC kanalu.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..