U sredu, 15. marta od 20 časova očekuje vas najnoviji Comic night događaj uz nastavak filma iz DC univerzuma „Šazam! Gnev Bogova“. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. David F. Sandberg vratiće se režiji nastavka nakon što je prvi film zaradio $365 miliona širom sveta. Henri Gajden se vraća kao scenarista. U ulozi naslovnog heroja ponovno ćemo gledati Zakarija Levija. Za sve posetioce smo pripremili samolepljive sličice sa glavnim junakom filma, dok je naš partner Pepsi obezbedio osveženje pred projekciju.

U Cineplexx Galerija Beograd bioskopu u sredu, 15. marta u 20 časova očekuje vas i jedinstveni doživljaj u IMAX formatu na premijernoj projekciji. Već od 19 časova svi prisutni imaće priliku da uživaju u umetničkom daru Marka Ćuluma koji će slikati na licu mesta. Atmosferu će dodatno zagrejati naš DJ kao i cosplyer u odelu Šazama koji će se fotografisati sa posetiocima. Sve je spremno za borbu neverovatnih razmera na najvećem platnu u Srbiji.

Pozivamo vas da nam se pridužite 15. marta i saznate kako će se Šazam snaći u novoj avanturi, kao i da li će uspeti da spase svet.



Ulaznice za Comic night događaj, kao i IMAX premijeru filma „Šazam! Gnev Bogova“ su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..