Konačno smo dočekali početak održavanja devetog izdanja Star Film Festa te Vas s veseljem pozivamo da nam se pridružite u pričanju ovogodišnje zvjezdane filmske priče. Ovogodišnje izdanje Star Film Festa održati će se od 1. do 3. rujna u samom centru grada Siska i to na tri lokacije - na šetnici Slave Striegla, u prostorijama Centra kreativne industrije Sisak te Holandske kuće. Očekuju nas tri dana raznolikih projekcija natjecateljskog programa, a u sklopu popratno programa održati će se projekcije dugometražnih filmova, izložba, predstavljanje filmske literature, radionice te glazbeni
program.

Već osam godina za redom mladim, talentiranim filmašima SFF pruža priliku da njihovi uradci dođu na projekcijsko platno te je jedino okupljalište filmaša na području Sisačko-moslavačke županije.

Stoga nam odaziv na ovogodišnje prijave filmova daje izniman ponos i sreću da se glas Star Film Festa prepoznaje i diljem cijelog svijeta.

Zadovoljni smo, iznimno ponosni i zahvalni zbog velikog odaziva zainteresiranih filmaša koji žele da upravo njihovi filmovi budu dio našeg festivala, a nadamo se da ćete i vi s nama od 1. do 3. rujna uživati u ovogodišnjem programu i pogledati najbolja 33 filma koja smo izabrali kao dio natjecateljskog programa.

Vidimo se u Sisku!
Vaš Star Film Fest tim

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..