Diznijeva animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto očaraće vas na Porodičnom danu u Cineplexx bioskopima ove nedelje od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto.

Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Čaroliji Enkanto priče doprineće muzičari, glumci i glumice koji svojim glasovima dodaju boje već šarolikoj i raznovrsnoj magiji kolumbijske porodice. U ulozi bake na čelu porodice Madrigali našla se čuvena Zlata Numanagić, zatim glumica i pevačica Đurđina Radić Điks i kantautorka Leontina Pat. Prvi put u ulozi sinhronizatora oprobao se Isak Šabanović kao Kamilo, pored njega u Diznijevoj animaciji učestvovala je i mlada glumica Ana Vučić kao i bard srpskog glumišta Dubravko Jovanović. Glas je glavnoj junakinji Mirabel pozajmila Ivona Rambosek, dok iza njene „savršene“ sestre Izabele stoji Irina Arsenijević. Dečaka Mariana doživeo je i svojim glasom osnažio Nikola Milenković.

Trejler filma ,,Enkanto: Magični svet“ - link >>

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Enkanto: Magični svet“ su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..