Dream_House_1Triler „Kuca iz snova“ (Dream House) sa Danijelom Krejgom, Rejcel Vajs i Naomi Vots u glavnim ulogama danas se premijerno prikazuje u Americi, a od 30. septembra bice u bioskopskoj distribuciji u SAD i Kanadi.

Reziju filma potpisuje Dzim Seridan poznat po ostvarenjima In the Name of the Father (7 nominacija za Oskara), My Left Foot: The Story of Christy Brown (osvojio 2 Oskara), In America (3 nominacije za Oskara) i mnogim drugim.

Neki kazu da sve kuce imaju uspomene. Za jednog coveka, njegova kuca je mesto za koje bi i ubio samo da je zaboravi. Ovaj napeti triler prati porodicu koja se doseljava u novi dom ne znajuci da je na tom mestu pocinjeno nekoliko jezivih ubistava. Ubrzo ce otkriti da su oni sledeca meta...

Uspesan pisac Vil Atenton (Daniel Craig) ostavlja posao u Njujorku kako bi se sa suprugom Libi (Rachel Weisz) i dvoje dece preselio u New England. Kako zapocinju novi zivot, tako otkrivaju da je njihov savrsen dom bio strahovito mesto na kome su ubijeni majka i njena deca. Ceo grad veruje da je to delo supruga koji je preziveo. Vil pocinje da istrazuje tragediju i jedini trag ga vodi do En (Naomi Watts), komsinice koja je bila bliska sa nastradalom porodicom. Vil i En pocinju da sastavljaju komadice uznemirujuce slagalice i otkrivaju da je prokletstvo poslednjeg zitelja preneto na Vilovu „kucu iz snova“ i da ce ostati zastrasujuca pretnja i za sledeceg coveka koji u nju udje.

Trejler mozete pogledati na zvanicnom sajtu filma: DreamHousemovie.net

„Kuca iz snova“ u nase bioskope stize 17. novembra.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..