Tesina i Hardinova ljubav dosad je bila komplikovana. Sad je zapetljanija nego ikad. Posle pada... život više nikad neće biti kao ranije. Da li će se Tesa Jang i Hardin Skot izboriti za svoju ljubav- otkrićemo u četvrtak 09. septembra od 20 časova na Ladies night događaju u svim Cineplexx bioskopima. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Spektakularnoj večeri u Cineplexx bioskopima, pored sjajnog filma dopineće i pokloni partnera. Silkeep je obezbedio setove svojih fantastičnih svilenih proizvoda za određeni broj gošći, kao i popust od 10% uz kod AFTER10 na njihovom sajtu, za sve posetioce Ladies nighta, koji će važiti sedam dana, a Minino planeri obradovaće najsrećnije dame svojim planerima.

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit, zato će Čarobna knjiga pokloniti roman ,,After: Posle pada II“ u svim Cineplexx bioskopima najsrećnijim damama. A kakvo bi to veče za dame bilo, da nema crvenog karmina... Partner Cineplexx bioskopa, MAC Kozmetika obradovaće po pet dama svojim savršenim crvenim karminom, a njih deset u svim bioskopima vaučerom sa 15% popusta u njihovim radnjama.

Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih je novim životnim preprekama ponovo stavljena na test. Tesa donosi najveću odluku u svom životu, sve se menja, pogotovo kada ona i Hardin saznaju uznemirujuće detalje o njihovim porodicama - sve što su zamišljali i planirali za njihovu budućnost će se teško ostvariti. Lojalnost će biti ispitana, a unutrašnja Hardinova borba sa samim sobom će ponovo sabotirati trenutke kada je sve u njegovoj vezi sa Tesom savršeno.

Trejler filma: ovde

Nestrpljenje i neizvesnost ovog nastavka bestselera Ane Tod će garantovati uzbudljiv provod za sve dame u okviru Ladies night događaja. Očekuje vas zanimljiv sadržaj koji će još jedno žensko filmsko veče učiniti nezaboravnim.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..