kakojojpolazizarukomKomedija „Ne znam kako joj polazi za rukom“ (I Don’t Know How She Does It) sa Sarom Dzesikom Parker u glavnoj ulozi od 16. septembra pocinje da se prikazuje u americkim bioskopima.

Film je baziran na istoimenom romanu Alison Pirson (izdavac Laguna) i prati zivot Kejt Redi koja tokom dana radi u uspesnoj bostonskoj firmi kao finansijski menadzer, a uvece postaje posvecena majka i srecno udata zena za arhitektu Ricarda koji je ostao bez posla. Balans izmedju poslovnog i privatnog sveta i izazova koji oni nose, Kejt ce nekako uspeti da odrzi uz veliku podrsku najbolje prijateljice Alison koja ima dosta iskustva u odrzavanju ravnoteze izmedju porodice i karijere. Dok juri sa jednog na drugi sastanak kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haoticnog zivota zaposlene majke i zene na kojoj stoji: napisi izvestaj, obavi prekookeanski razgovor, seti se bozicne predstave, proveri berzanski izvestaj, otkazi pregled, pokupi stvari sa hemijskog ciscenja, plati racune, ispravi opustenu karlicu, nadji vremena za seks. U momentu kada dobija novi posao koji ce od nje zahtevati vise putovanja i odsustva od kuce, novi poslovni partner Dzek otvoreno pocne da pokazuje simpatiju, a suprug Ricard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt ce se uciniti da je potpuno nemoguce podneti nove izazove i odgovornosti…

Pored Sare Dzesike Parker u filmu igraju Pirs Brosnan, Greg Kiner, Kristina Hendriks i Olivia Man. Reditelj filma je Daglas Mekgrat (Infamous, Emma).

Trejler mozete pogledati na zvanicnom sajtu filma: HowSheDoesItmovie.com
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..