Da li ste znali da su Cineplexx bioskopi u okviru tržnih centara otvoreni ovog petka i vikenda? Ljubitelje sedme umetnosti od 11. do 13. decembra očekuje snižena cena ulaznica od 250 dinara za sve filmove na repertoaru. Ali to nije sve! Najnoviji Cineplexx Galerija Belgrade bioskop će raditi već od četvrtka, 10. decembra do nedelje 13. decembra gde sve posetioce očekuje 1+1 akcija – uz već sniženu cenu ulaznica od 250 dinara, na jednu kupljenu ulaznicu druga se dobija gratis. Karte su u prodaji. Koja je vaša dobitna Cineplexx kombinacija ovog vikenda?

Uz ukusne, hrskave kokice, omiljene naćose ili hladno osveženje, pogledajte filmove koje ponovo oživljavamo na velikom platnu u periodu od 11 do 17 časova po sniženoj ceni ulaznica za sve filmove!

Pored trenutno najpopularnijih filmskih naslova kao što su ,,Vikend sa ćaletom“ sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi koji je osvojio srca publike kako glumom tako i pričom, zatim horora ,,Stan 32“ i ,,Tripozno“, i trilera ,,Prevodioci“, na repertoaru Cineplexx bioskopa naći će se reprizni filmovi koji su ostavili najjači utisak na publiku i bili najgledaniji u periodu svog prikazivanja, među kojima su ,,Sluga” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, malo akcije u filmu ,,Paklene ulice: Hobs i Šo”, malo avanture u filmu ,,Džumandži: Sledeći nivo” i mnogo tišine u hororu ,,Tiho mesto”. Za naše najmlađe posetioce, na njihovu veliku radost, na veliko platno vraćaju se animirane avanture ,,Zaleđeno kraljevstvo 2”, neodoljive kuce u filmu ,,Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj”, ,,Kućni patuljci” i drugi.

Cineplexx bioskopi su mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, tako da su pravi izbor za bezbednu zabavu.

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..