Najiščekivaniji ruski film godine, spektakularni blokbaster "Invazija" premijerno će biti prikazan 9. januara u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sa početkom u 20 časova distribuciji Dexin filma. Karte su već u prodaji, a domaćin premijere biće i jedan od najpoznatijih domaćih Instagram blogera – Veseleen (Vladimir Zvekić), koji je tim povodom pozvao sve ljubitelje filmske umetnosti da mu se pridruže: ovde Istog dana, dugoočekivani nastavak “Sile privlačnosti”, najgledanijeg ruskog ostvarenja iz 2017, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa širom Srbije.

Radnja “Invazije” odigrava se tri godine nakon što se svemirski brod srušio u moskovsko predgrađe, odakle je, posle teške borbe sa ruskim oružanim snagama, odleteo sa Zemlje. Junakinja Julija, koja je jedina bila u kontaktu sa vanzemaljcem Hekonom, spasena je od sigurne smrti uz pomoć vanzemaljske tehnologije. Zahvaljujući njoj stekla je i neobične sposobnosti koje će joj otežati život. Nekada buntovna ćerka gradskog komadanta Valentina Lebedeva  mora da se pomiri sa novom ulogom koju joj je nametnula država – postala je eksperimentalni kunić u tajnoj laboratoriji Ministarstva odbrane. Naučnici i vojska unose u atome njena osećanja, emocije i iskustva, pokušavajući da otkriju prirodu Julijinih rastućih moći. Ali, njen novostečeni dar ne uzbuđuje i ne privlači samo ljude. Tri godine posle prvog kontakta sa vanzemaljcima, pretnja od invazije nadvila se nad čovečanstvom. Postoji samo jedan način da Zemljani pobede u nadolazećem sukobu – moraju da pronađu snagu u sebi kako bi ostali ljudi. Mogu li ljubav, odanost i milost da budu jači od moći vanzemaljske tehnologije? Izbor koji utiče na sudbinu miliona trebalo bi da donese svako od nas ponaosob.

U ovom ostvarenju jednu od glavnih uloga tumači Oleg Menšikov (“Sibirski berberin”, “Varljivo Sunce”), kao i Aleksander Petrov, domaćoj publici poznat po ulozi Saše u hit filmu “Led”.

Novi trejler filma se može pogledati na ovom linku >>

Karte za premijeru su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..