Premijera filma Ekipa održaće se u sredu, 23. Oktobra, u Sava centru u 20.30 časova. Publika će na filmu kao i na crvenom tepihu imati prilike da vidi jednu od najboljih glumačko-sportskih ekipa u srpskom filmu ove godine. Jaku glumačku ekipu ovog filma čine: Andrija Milošević, Dragan Gagi Jovanović, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ivana Dudić, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović, Ivan Ivanović Đus, Anđela Jovanović.

Pored glumačkih zvezda, na premijeri će se pojaviti i nekadašnje sportske zvezde koje su u filmu imale male, ali efektne uloge, među kojima su bivše zvezde Fudbalskog kluba Partizana Saša Ilić, Dragan Ćirić, Đorđe Pantić, Ivan Tomić, bivša Zvezdina zvezda Perica Ognjenović, kao i aktuelni golman Crvene zvezde, Milan Borjan.

Film koji je sniman tokom odigravanja pravog derbija između Partizana i Zvezde nosi u sebi vrelu atmosferu sa terena, ali će uvesti gledaoce i u priču iza kulisa omiljenog sporta, gde se muvaju sumnjivi tipovi koji misle da parama mogu da reše sve. U priču se upliće i jedna fatalna devojka koja sasvim slučajno svima pomrsi konce.

U centru ove filmske priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno i scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče Ćosić je pronašao u ogromnoj ljubavi prema fudbalu, a i sam je trenirao fudbal u Partizanu. Režiju potpisuje Marko Sopić, veliki ljubitelj fudbala i legendarnog Dragana Mancea.

Nakon derbija, Zdravko i Klupa (Andrija Milošević) njegov brat od tetke, ujedno navijač Zvezde i Stefke (Lazar Đukić) dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života. Posle jedne lude večeri, oni odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Pošto Zdravko odbija saradnju, to ekipi drugara stvara velike probleme jer moraju brzo da nađu pare kako bi se oslobodili čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Nakon premijere u Beogradu, publika će imati prilike da vidi film „Ekipa“ u svim bioskopima širom Srbije.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..