Romantika i pokloni uz projekciju filma “Ona mi je sve” u bioskopima Cineplexx! Očaravajuća i uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina, neće vas ostaviti ravnodušnim na Ladies night događaju u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd. Uz piće dobrodošlice pre projekcije filma, sve dame, u četvrtak 19. septembra sa početkom u 20 časova, uživaće u poklonima naših partnera, a pre svega u vešto zamišljenoj mešavini filmova u kojima se prepliću ljubav i različite teorije...

u očaravajućem ostvarenju ,,Ona mi je sve“, francuskog pisca i reditelja Huga Gelina. Za poklone iznenađenja pobrinuli su se naši partneri, koji će obradovati naše drage gošće vrednim poklonima. Kozmetika AFRODITA obradovaće po pet dama u svakom bioskopu poklon paketom kozmetike za negu tela, FARMASI COSMETICS je pripremio po dva paketa kozmetike a modna kuća KATRIN po dva vredna vaučera za kupovinu u njihovim radnjama. Odabrane dame u Beogradu biće u prilici da se prepuste profesionalcima salona ČEŠALJ I MAKAZE. Ulaganje u sebe je jedinstvena investicija sa kojom ne možete pogrešiti, zato će naši partneri obradovati najsrećnije dame sjajnim poklonima! Škola stranih jezika EQULIBRIO u beogradskim bioskopima pokloniće po jedan vaučer za učenje stranog jezika a sve dame vaučerima za popust od 50% za kurseve u njihovoj školi. Obavezni deo večeri biće i  nesvakidašnje osveženje, uz TWIST sa ukusom jagode i limuna. Drage dame, prepustite se romantici i uživajte u sjajnim poklonima u svim bioskopima Cineplexx!

Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspešne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve - ili bar tako misli. Posle žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života - koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Trejler filma: https://youtu.be/opKoRT44mWs

Čekamo vas na romantičnom događaju uz projekciji filma “Ona mi je sve” u bioskopima Cineplexx!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..