Taramount film se i ove godine publici predstavlja na najznačajnijoj filmskoj smotri kod nas, FESTU. Međunarodni filmski festival po 45. put održava se u Beogradu od 24.02. do 05.03. na više lokacija.  Već prvog dana FESTA, 24.02. u 22 časa u Sava Centru prikazaće se ljubavni triler NOĆNE ZVERI (NOCTURNAL ANIMALS) čiju režiju potpisuje Tom Ford, a glavne uloge tumače Ejmi Adams, Džejk Džilenhal i Ajla Fišer.

Film će biti prikazivan i 25.02. u 13:30h u Sava Centru kao i u bioskopu Fontana 25.02. od 19 časova, Muzeju jugoslovenske kinoteke 03.03. u 21 čas. Ovaj triler govori o šokantnoj intimnosti i zavodljivoj tenziji koji istražuje tanku liniju između ljubavi i surovosti, osveti i iskupljenju. U redovnoj bioskopskoj distribuciju film NOĆNE ZVERI naći će se 23. marta.

U nedelju, 26. februara u u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 20 časova FESTOVA publika imaće priliku da pogleda jedan od najuspešnijih domaćih filmova 2016. godine, JESEN SAMURAJA. Ova romantična komedija sa elementima borilačkog filma u našim bioskopima prikazivala se od oktobra 2016. godine, a stvorila je uigrana autorska i glumačka ekipa, reditelj Danilo Bećković, scenarista Dimitrije Vojnov i glumci Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Katarina Žutić, Andrija Milošević i drugi.

Istog dana, 26. februara, u Domu omladine u 22:30 kao i 27.02.  u Dvorani Kulturnog centra od 14:30 časova prikazuje se film ČOVEK – ŠVAJCARSKI NOŽ (SWISS ARMY MAN), neobična i dirljiva drama u kojoj glavne uloge tumače Danijel Retklif i Pol Dejno. Ovaj film se neće naći u bioskopkskoj distribuciji, tako da je ovo idealna prilika da ga pogledate. On prikazuje svet koji je drugačiji od svih ostalih – mesto čiste fantastične mašte, prepun magičnog realizma, ali koji predstavlja dva lika s čijim se snovima i strahovima možete poistovetiti.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..