12. Dečiji filmski festival KIDS FEST uspešno je završen juče, 30. oktobra, a tokom sedam dana trajanja festivala filmove je pogledalo preko 45 000 dece sa roditeljima i nastavnicima, a najposećenije su bile projekcije animiranog filma Trolovi. Zbog velikog interesovanja u toku vikenda 5. i 6. novembra održaće se i „KIDS FEST na BIS“, kada će se u bioskopima na programu naći najgledaniji filmovi sa 12. KIDS FESTA (Trolovi, Alvin i veverice, Ledeno doba: Veliki udar, Sa vrha sveta, Solan i Ludvig u potrazi za sirom...). 

Najgledaniji filmovi sa 12. KIDS FESTA će se naći i na redovnim bioskopskim repertoarima, a već od ovog četvrtka publika će moći da pogleda animirane filmove Trolovi i Čudovištance Moli.

Glavni akteri najnovijeg filma studija Dreamworks Animation Trolovi su preslatki, mali čovečuljci koje razlikujemo po boji kose. Trolovi Maka i Zakeralo su dve totalne suprotnosti, Maka vesela Trolica uvek spremna na zagrljaje, pesmu i igru primorana je da moli Zakerala za pomoć, kako bi zajedno spasili svoje prijatelje od zlih i gladnih Bergena. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Glavne uloge tumače Ana Štajdohar, Marko Mandić i Ljiljana Stjepanović, a tu su i Ivan Zekić, Aleksandra Radosavljević, Mara Mikić, Milan Antonić i mnogi drugi. Rediteljka sinhronizacije je Jana Maričić i ovaj film na redovne bioskopske repertoare dolazi 3. novembra, u 2D i 3D formatu.

Švajcarski film Čudovištance Moli govori o  malom čudovištu Moli koje jedva čeka da se nova beba čudovište izlegne iz jajeta. Molini roditelji odlaze na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.
 
Filmovi sa KIDS FESTA koji će se još naći u bioskopskoj distribuciji su filmovi Bela i Sabastijan – Avantura se nastavlja, Odiseja, Sa vrha sveta i film o najpoznatijim komšijama Pat i Mat.
 
Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA i to na adresi www.kids-fest.com.










<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..