Povodom filma ,,Frka na venčanju’’ (koji sleće 25. avgusta u srpske bioskope), tražimo dve najbolje pratilje koje će Rapsody Travel nagraditi nezaboravno ludim provodom -University Break MOSKVA.  Pored glavne nagrade, spremili smo i 5 x 2 ulaznice za ovu urnebesnu komediju u bioskopu Cineplexx. VAŽNA NAPOMENA: Venčanje je fiktivno, tako da pratilje koje tražimo za venčanje, neće zaista biti prisutne na venčanju, već će kao nagradu dobiti navedeno putovanje ili ulaznice za film.

Odaberite jedan od dva načina da se priključite konkursu:

1. PISMENO – Koliko dobro poznajete običaje na srpskoj svadbi? Rešite test sa ovog linka: ovde

2. VIZUELNO – Pronađite naš štand na Beer Festu, fotkajte se i  tako slikovito objasnite zašto ste vi najbolje pratilje.

Dva parti manijaka, braća Majk i Dejv, su poznata po tome kako često znaju da unište svako porodično okupljanje svojim neobuzdanim ponašanjem. Kako bi ih sprečili da unište sestrino venčanje na Havajima, njihovi roditelji zatražili su od njih da na venčanje povedu pratilje. Tražeći izlaz iz novonastale situacije, braća postavljaju oglas na internet, koji postaje prava medijska senzacija. Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima, nikako ne žele da propuste devojke Alis i Tatjana koje se javljaju na ovaj oglas. Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali. Film je nastao prema istinitoj priči.

Prema kriterijumima braće Majka i Dejva, propozicije za najbolje pratilje su sledeće:

1. Trebalo bi da konkurišete u paru, jer je na venčanju dobro da poznajete barem jednu osobu, ali uzećemo u obzir prijateljice ili čak protivnice.

2. Trebalo bi da budete odmerene, jer budite sigurne da će vas naše tetke ocenjivati. Ali ne suviše atraktivne, da vas naši stričevi ne bi odmeravali.

3. Trebalo bi da budete opuštene i zabavne, jer ćemo na licu mesta verovatno o vama pričati laskave laži celoj familiji, da bismo ostavili bolji utisak, jasno.

Više o putovanju, saznajte OVDE.

O pravilima konkursa, saznajte OVDE.

KONKURS TRAJE DO 25. AVGUSTA.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..