Animirani film TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA od četvrtka, 11. avgusta, Taramount pušta u redovnu distribuciju i naći će se na repertoarima svih bioskopa. Pored sinhronizovane verzije, tu je i originalna, netitlovana, namenjena malo starijim ljubiteljima animiranih filmova, koja će se prikazivati samo u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center i Arena Cineplex (Novi Sad). Danas je u McDonald's restoranu na Terazijama održana konferencija za štampu na kojoj je najavljen film, kao i figurice sa likovima iz filma koje se dobijaju uz HAPPY MEAL obroke.

Illumination Entertainment i Universal Pictures sarađuju po peti put i predstavljaju nam film Tajne avanture kućnih ljubimaca (The Secret Life of Pets),  komediju koja prati dogodovštine naših mezimaca kada odemo u školu ili na posao.

Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Menhetnu počinje kada ekipa na dve noge ode na posao ili u školu. Tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmočasovnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine s njihovim vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal Animal Planet kao da je reč o rijaliti programu.

Glavni pas u zgradi, Maks (Marko Marković), oštroumni terijer spasen sa ulice koji je ubeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Kejti (Ivana Knežević), doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Djuka (Milan Čučilović), aljkavog i ogromnog mešanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima. Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama Njujorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica (Danijel Sič), koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovečanstvu… i sve to pre no što se Kejti vrati kući za večeru.

Uz svaki kupljeni HAPPY MEAL obrok najmlađe će obradovati jedna od osam igračaka inspirisanih ovim animiranim filmom. Igračke su izuzetno simpatične plišane figurice glavnih junaka čije tajne avanture pratimo u filmu. Svaka od njih ima karakterističan izgled i izrađena je od materijala koji oslikava njihove posebne karaktere, pa tako svaka figurica pruža različit osećaj pod prstima.

Film se prikazuje pretpremijerno od 4. avgusta u odabranim bioskopima, dok će na redovnim repertoarima biti od 11. avgusta 2016. Happy Meal igračke biće dostupne u McDonald’s restoranima od 12. avgusta.

Malci kosači

Illumintaionov prvi kratki bioskopski film, Malci kosači – nikada ranije viđen kratki film sa Malcima u glavnoj ulozi – biće prikazan uz Tajne avanture kućnih ljubimaca kada stigne u bioskope širom sveta.

U kratkom filmu su glavni junaci čuveni Malci koji su se prvi put pojavili u blokbasteru Grozan ja i koji su 2015. bili zvezde ogromnog filmskog hita Malci, koji je zaradio preko 1,15 milijardi dolara na svetskim blagajnama i postao najuspešniji animirani film svih vremena.

„Prošla je godina otkako su se Malci pojavili na velikim ekranima, a proći će još jedna dok Grozan ja 3  ne stigne u bioskope sledećeg leta. Ljubitelji uvek traže još sadržaja s Malcima, pa je ovo bio pravi trenutak da se pojave u potpuno novom kratkom filmu ispred filma Tajne avanture kućnih ljubimaca, „kaže Meledandri. „Bioskopska distribucija ovog kratkog filma služi talentovanim pripovedačima, vizuelnim umetnicima, koloristima i pripovedačima iz porodice Illuminationa da malo razmrdaju svoje kreativne mišiće i naprave novi film za veliki ekran.“

PETS Sinhronizovano:

Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Uloge: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević

Žanr: komedija

Scenario: Cinco Paul, Ken Daurio i Brian Lynch

Producenti: Chris Meledandri, Janet Healy

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..