Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da dugo očekivani animirani film "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA" (THE SECRET LIFE OF PETS) pretpremijerno stiže u odabrane bioskope od 4. avgusta. Za mlađu publiku, film će biti dostupan u sinhronizovanoj verziji a za onu malo stariju, obezbedili smo i originalnu netitlovanu verziju filma.

Odaberite onu koju želite i uživajte u zabavi za sve uzraste, saznajte koje su to tajne avanture koje naši ljubimci smišljaju i doživljavaju kada vi niste kod kuće!
 
Povodom pristizanja ovog sjajnog animiranog filma na velika platna naših bioskopa, u subotu 6. avgusta u holu šoping mola Delta City organizujemo jedno lepo druženje za sve ljubitelje životinja.
 
Pozivamo vlasnike kućnih ljubimaca da dođu u subotu u Delta City u periodu od 17 do 18 časova i ako su u mogućnosti povedu sa sobom i svog ljubimca.
Druženju će prisustvovati i gosti iznenađenja – poznate ličnosti sa svojim četvoronožnim drugarima.
 
Na fejsbuk strani Taramount filma u toku je konkurs za sve ljubimce koji liče na glavne junake iz filma TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA. Ako vaš ljubimac liči na belu pomeranku Divnu, malog mešanca Maksa, bucmastu mačku Kloi, velikog čupavog Djuka ili belog zeku Grudvicu, pozivamo vas da učestvujete u ovom konkursu.

Više informacija na FB ovde

Odabrani kandidati takođe će prisustvovati ovom lepom druženju u holu Delta City-ja.
 
VAŽNA NAPOMENA: Naš dragi partner Delta City kao prvi pet friendly šoping mol izašao nam je u susret i podržao ovo dešavanje. Samo u subotu 6. avgusta u periodu od 17 do 18 časova u holu šoping mola Delta City biti dozvoljen ulaz i velikim psima, ali samo u okviru manifestacije koja se dešava u prizemlju. Molimo vlasnike velikih pasa da poštuju ova pravila.

Partner promocije je Hov Hov pekara za pse, koja će prisutnim psima podeliti poslastice iz svog bogatog asortimana. To je prva zdrava pekara za pse otvorena u Beogradu, i u svom asortimanu nudi isključivo proizvode bez soli, šećera i veštačkih dodataka. Njihove mušterije najviše vole torte, sladoled, piškotice, mafine, brownie, igračke londonskog brenda Beco, itd., a svakom psu je omogućeno da proba i odabere nešto iz njihove ponude! Hov Hov pekara se nalazi u ulici Đorđa Stanojevića 11, u zgradi Zumbul (naselje Belvil).
 
Više informacija: OVDE

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..