Gledanje video sadržaja u pokretu je postalo mnogo jednostavnije, jer digitalni servis VIP Magic Box vam omogućava gledanje filmova iz celog sveta na pametnom telefonu, tabletu ili računaru - bilo kada i gde god da se nalazite. Potrebna je samo internet konekcija i stotine najboljih ostvarenja svetske kinematografije dostupna su na ekranu za manje od jednog minuta, potpuno legalno. Na VIP MagicBox-u možete pogledati najaktuelnije filmove koji su upravo završili svoje bioskopsko prikazivanje.

Među njima je i francuski film Moj Kralj, poznate rediteljke i glumice Majven, sa Vinsentom Kaselom u glavnoj ulozi. Ovaj film prati život Toni i Đorđa (Kasel) i prikazuje njihov odnos tokom desetogodišnje strastvene, ali destruktivne veze.  Nakon Kanskog festivala, film je u Srbiji premijerno prikazan na 44. FEST-u.
 
Još jedan novitet na VIP MagicBox-u je komedija Kiki, ljubav je brza, španskog reditelja Paka Leona. Ovaj film otkriva sve što vas je oduvek zanimalo o seksu, kroz pet priča koje se odvijaju tokom jednog toplog leta u Madridu, kada protagonisti otkriju čudne i neobične izvore seksualnog zadovoljstva, koje je teško izgovoriti.
 
Za ljubitelje vesterna, pravi izbor je Opasna Džejn, u kojem je glavna uloga poverena dobitnici Oskara Natali Portman. Džejn će se naći u rukama opasne bande kada njen muž Bil ponovo krene u okršaj sa bandom i njihovim nemilosrdnim gazdom Kolinom, a da li je njen bivši verenik Den (Džoel Edžerton) taj koji će je spasiti?
 
Smeha nikad dosta, pa vam toplo preporučujemo da se nasmejete uz braću Trifunović i film Burek, novi film reditelja Vladana Nikolića, sa braćom Trifunović u glavnim ulogama. Kako su se Sergej i Bane pronašli u ulogama dva Srbina koji su se slučajno našli na udaljenom grčkom ostrvu Kronos, možete pogledati već od danas na VIP Magic Box-u.
 
VIP MagicBox raspolaže sa preko 1000 naslova među kojima su domaći filmovi, filmovi sa programa najvećih evropskih festivala, poput Kana, Venecije, Berlina i beogradskog FESTA, kao i animirani sinhronizovani filmovi za najmlađe gledaoce. Većina filmova je u HD rezoluciji, dok svi imaju srpski titl, što gledanje čini jednostavnim za sve.
 
Više o platformi možete saznati na sajtu www.magicbox.rs

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..