Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot i reditelj Džastin Lin danas objavili  da će se svetska premijera filma „STAR TREK - IZVAN GRANICA“ održati na Comic-Conu u San Dijegu u IMAX formatu u saradnji sa simfonijskim orkestrom San Dijega i IMAX korporacijom. Premijera će se održati u sredu, 20. jula u Embarkadero Marina parku.

Ovo će biti prva svetska IMAX premijera na otvorenom, uz specijalno pojavljivanje reditelja i ekipe filma, kao i uživo koncertno izvođenje muzike iz filma koju je radio oskarovac Majk Đakino, a koju će izvoditi simfonijski orkestar San Dijega.

Reditelj Džastin Lin je rekao da je uzbuđen što će premijeru filma ispratiti s fanovima Comic-Cona i što će oni moći uživo da čuju neverovatnu muziku iz filma.

Portparol Comic-Cona, Dejvid Glenzer je izjavio: „Mi smo i privilegovani i uzbuđeni što su Paramount Pictures, Skydance i Bad Robot odabrali da ispoštuju fanove tako što će premijeru novog nastavka Star Treka održati upravo na Comic-Conu ovog leta.“

Star Trek – Izvan granica“, željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice“) koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica“, posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

Režija: Justin Lin
Uloge: Sofia Boutella, Idris Elba, Zoe Saldana
Scenario: Simon Pegg, Doug Jung
Žanr: akciona SF avantura
Studio: Paramount


<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..