Premijera dugoočekivanog 3D filma X-men: Apokalipsa zakazana je za 19. maj u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u terminu od 20 časova. Istog dana zakazana je premijera u bioskopima Cineplexx Delta City u Beogradu, Cineplexx Kragujevac Plaza, Arena Cineplex u Novom Sadu, bioskopu Vilin grad u Nišu i bioskopima CineStar u Pančevu i Zrenjaninu. Karte za premijerne 2D i 3D projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

X-men: Apokalipsa prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni “X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Psajlok i Magneta i sa njima će pokušati da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.

Pored novih likova, zanimljivo je i to da se napokon u ovom delu potvrđuje da je Magneto (Majkl Fasbender) u stvari otac Kviksilvera (Evana Petersa).

U poslednjem trejleru koji je izašao, Kvksilver saopštava Mistik (Dženifer Lorens) „Magneto je moj otac“. Ali kako će na to uticati Apokalipsa? Da li će se umešati u porodične veze? Da li je ovo veliki motiv za Kviksilvera da izađe iz podruma svoje majke i pokuša da pronađe svog oca i pomogne mu da shvati prave vrednosti? Saznajte 19. maja na premijeri.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..