Pred punom salom bioskopa Cineplexx Delta City, publici se juče poklonila ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji filma Kung Fu Panda 3 3D. Film je počeo sa prikazivanjem u odabranim bioskopima već od proteklog vikenda, a u bioskope širom Srbije kreće od četvrtka, 17. marta. Miloš Samolov, koji je pozajmio glas glavnom junaku Pou, sa nestpljenjem je čekao početak projekcije i prema njegovim rečima ovo nije bio nimalo lak proces, naročito zato što je ima veoma težak zadatak – da zameni glas legendarnom Džeku Bleku.

 

 

Katarina Žutić je bila veoma raspoložena pa je iskoristila priliku i da se našali: ,,Moram reći da sam vrlo polaskana što pozajmljujem glas Majstor Tigrici, u Madagaskaru sam bila nilski konj,  tako da sam avanzovala na dobru cicu (smeh)“.

 

Boda Ninković je verno dočarao jedan potpuno novi lik u filmu – pandu pod imenom Li Šen za koga saznajemo da je Poov pravi tata: „Bilo je uživancija raditi ovaj film. Panda vraća veru i da filmovi bez mnogo agresije mogu biti zanimljvi. Bez agresije koja je sama sebi svrha, jer je ovo jedan jako emotivan i duhovit film“. Srđan Timarov, iako pozajmljuje glas pričljivom negativcu u filmu, naglašava kako mu je ovo sigurno jedan od omiljenih likova koji mu je na neki način baš „legao“.

 

Pored glumačke ekipe, po prvi put u nekoj sinhronizaciji učestvovali su i influenseri sa društvenih mreža, tako da su se se ekipi na poklonu pridružili i Vanja Bahilj (@celava_ti_mama), Zoran Torbica (@torbica) i Danilo Dabić (Zvoganj). Za njih je ovo bilo vrlo zabavno iskustvo što su podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kao što su Twitter i Facebook.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..