Sinoć održana premijera domaćeg filma "PORED MENE" reditelja Stevana Filipovića i producentske kuće Hypnopolis. Brojna autorska i glumačka ekipa filma je ovacije prisutne publike doživela već na ulazu u Sava Centar. Celo odeljenje IV-3, predvođeno razrednom starešinom Oljom (Hristina Popović) i rediteljem filma Stevanom Filipovićem na premijeru je stiglo autobusom, čime su osvojili simpatije mnogobrojne prisutne publike.


Atmosfera u prepunoj sali Sava Centra je bila nesvakidašnja, što potvrđuju i ovacije gledalaca prilikom poklanjanja glumačke i autorske ekipe.


Premijeri su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, kao i NJKV prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević, princeza Katarina i princ Petar.

Po završetku premijere u Sava Centru, glumačka i autorska ekipa filma "PORED MENE" posetila je bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center, gde ih je takođe dočekao gromoglasan aplauz publike.

 
Proslava uspešne premijere filma održana je potom u klubu Favela na Savskom keju, a slavilo se do ranih jutarnjih časova.
 
Film "PORED MENE" je od danas na redovnim bioskopskim repertoarima.
 
Na sledećem linku se nalaze fotografije sa premijere filma u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center: OVDE

 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..