Film „OFF“ se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx - Premijera domaćeg filma „OFF“, mladog reditelja Predraga Stojića, održana je sinoć u prepunoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Pored glumačke ekipe filma, premijeri su prisustvovale i javne ličnosti iz kulturnog i društvenog života...

 

 

Među kolegama su bili reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, voditeljke Irina Vukotić i Ivana Zarić, Suzana Zlatanović (Luna Lu), Jelena Trivan, legenda srpskog automobilizma Čedomir Brkić, filmski kritičari Miroljub Stojanović i Ivan Velisavljević, glumac Miloš Vlalukin i mnogi drugi. Svojim prisustvom srpski pisci Vladimir Kecmanović, Goran Petrović i Vladimir Pištalo dali su podršku mlađem kolegi, piscu i scenaristi Marku Krstiću.

 

Film “OFF” tretira temu pogrešnih životnih izbora i večite ljudske težnje da se u životu pronađe i izabere pravi put i priča o čoveku kome ceo život stane u jedan dan. Dobre reakcije publike obećavaju da će film “OFF” imati svoje gledaoce, a treba pohvaliti i poruku autora da srpsku omladinu treba skloniti sa ulica i upozoriti ih na opasnosti uličnih trka u kojima se olako gube životi.

 

Nakon projekcije, u holu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, priređen je koktel za zvanice premijere u organizaciji sponzora događaja Wine Itally  i Bex- kurirske službe.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..