U nedelju 8. februara od 20 časova u Domu omladine se organizuje studentska projekcija filmova. Nakon godinu dana rada na svojim prvim filmovima, studenti prve godine SAE Instituta, predstaviće  šest igranih filmova od po 15 minuta. Ulaz je slobodan. Svi ljubitelji filma imaće prilike da besplatno prisustvuju studentskim projekcijama 8. februara od 20 časova u Domu Omladine. U nedelju će biti premijerno prikazano šest igranih studentskih filmova.

 

Studenti SAE Instituta, čiji će filmovi biti prikazani su: Mimi Vlaović, Nemanju Knežević, Milena Cvetkovska, Alex Tselekidis i Isidora Nikić. Uz studente autore, sa nama će biti i predavači Andreja Hamović, Mina Đukić i Stevan Marić.

 

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u nedelju 8. februara i uživaju u filmovima studenata. Ulaz je slobodan, a mesto možete rezervisati: OVDE

 

Filmovi:
 
KAO U FILMU
Reditelj: Mimi Vlaović
Lepršava zaljubljenost Princa i Princeze je predstavljena fantazijama različitih filmskih žanrova. Zanesenost čarolijom predstavlja opasnost za princa na kome je odluka koju svako jednom mora da donese. Da li ostati u zajedničkom filmu ili se vratiti u realnost?


A MATCH
Reditelj: Milena Cvetkovska
Priča prati dvoje mladih koji žive zajedno neko vreme. Momak je bolestan i hitno mu treba novi bubreg. Otežavajuća okolnost je što Srbija nije deo Euro Transplanta, a on nema srodike koji bi mu donirali organ. Ali jednog dana njegov će se život potpuno izokrenuti.


PRE NEGO ŠTO ODEŠ
Reditelj: Isidora Nikić
Nikola(18) i Teodora(17) nasumično naizmenično izvlače preostalih 7 kockica iz kutijice na kojima je po jedno slovo od kojih za svako treba da osmisle radnju koju treba da sprovedu zajedno dan pre Nikolinog odlaska u Kinu na neodređeni vremenski period.


ADRIAN'S PATH
Reditelj: Alex Tselekidis
Priča o momku koji pokušava da zaboravi svoju bivšu devojku tako što odlazi na mesta na kojima su bili zajedno i seća se divnih momenata.

 

Šta ćeš ovde?- Nemanja Knežević

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..