Zbog ogromnog interesovanja i rasprodatih premijernih projekcija za najiščekivaniji film ove zime "PEDESET NIJANSI – SIVA", uvedene su i dodatni termini za 11. februar, kada ovaj naslov stiže u Srbiju. Pored gotovo rasprodate projekcije u 20.30h u Sava Centru, uvedena je i dodatna projekcija u 17.30h. Karte se mogu kupiti na blagajni Sava Centra i preko Eventim mreže (online rezervacija moguća je putem sajta www.eventim.rs)


U bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center je pored projekcije u 21h uvedena i projekcija u 20.30h.

U bioskopu Cineplexx Delta City, ovaj film će se takođe prikazivati u 20.30 i 21h.

Bioskopi Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Mne Delta City u Podgorici imaju zakazane premijere u 20h.

Karte za sve Cineplexx bioskope mogu se rezervisati putem sajta www.cineplexx.rs.

Ukoliko želite da među prvima upoznate Anastasiju Stil i Kristijana Greja na velikom platnu, rezervišite svoja mesta na vreme.

„Pedeset nijansi - Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž...

Režija: Sam Taylor – Johnson

Uloge: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Max Martini, Eloise Mumford, Dylan Neal, Rita Ora, Victor Rasuk, Callum Keith Rennie

Scenario: Kelly Marcel
Zasnovan na knjizi: E L James
Žanr: ljubavna drama

Studio: Universal Pictures

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..