Film Kristofera Nolana prvi koji je prikazan u četiri puta većem kvalitetu – Posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center imaju jedinstvenu priliku u Srbiji da uživaju u najkvalitetnijoj slici filma „Insterstellar“ reditelja Kristofera Nolana, koji se prikazuje u 4K rezoluciji i predstavlja prvi film prikazan u Srbiji u četiri puta većem kvalitetu.

 

Raskoši univerzuma, prikazani u filmu „Insterstellar“, koji već pretenduje da postane savremeno remek delo, su četvorostruko kvalitetnije prikazane na velikom platnu najmodernijeg bioskopa Cineplexx u regionu, uz pomoć 4K projektora.

 

Ukupno 4.096 piksela u dužini i 2.160 u širini čini da nam filmski doživljaj sa Metju Mekonahijem i En Hatavej bude još bolji. Svaki piksel se na veliko platno prenosi uz pomoć minijaturnih, digitalnih ogledalaca, proizvedenih od silikona, nalik memorijskim čipova u računaru. Barco 32B 4K projektori u sebi ima oko 8,8 miliona mikro ogledala koji u jednoj sekundi naprave do 5.000 pokreta, čime reflektuju svetlost i sliku na bioskopsko platno.

 

Trejler filma „Interstellar“ možete pogledati na sledećem linku: ovde
 
https://www.youtube.com/watch?v=fbdwIqVJTiQ

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..