Već tradicionalno, kraj avgusta na Filmstreet-u rezervisan je za „put“u Indiju, odnosno Bolivud stiže u naš grad. U nedelju 24. avgusta, sa početkom u 20:30h, u Studentskom parku, ljubitelji Filmstreet-a i indijskog filma imaće priliku da uživaju u ostvarenju „Barfi!“ (2012).


Zahvaljujući Ambasadi Indije u Beogradu već treću godinu za redom Beograđani će biti u prilici da provedu veče uz čari bolivudske kinematografije. Ovog puta u pitanju je jedan od najgledanijih i najuspešnijih indijskih filmova u poslednjih nekoliko godina i zvaničan kandidat Indije za najbolji strani film na dodeli nagrade Oskar.


Radnja filma je smeštena u sedamdesete godine prošlog veka i prati Marfi Džonsona, Barfija,  koji kao gluvonem dečak prolazi kroz mnoge zgode i nezgode koje realan život postavlja pred njega. „Barfi!“ je poletna priča o krhkosti ljudskih bića. O nemogućim vezama. Neiskazanim rečima. I o ljubavi.


Glavne uloge tumače Ranbin Kapur, Prijanka Čopra i Ileana D’Kruz, dok je režija pripala Anurag Basu.


Interesantno je da je film ostvario 6 puta veći prihod nego što je bilo inicijalno ulaganje u film.


Svoje mesto u publici je rezervisala i ambasadorka Indije, njena ekselencija gospođa Narinder Chauhan, tako da vam preostaje da ponesete lepo raspoloženje i zaplovite put Indije.


Vreme je za Bolivud u parku! Vreme je za prave stvari!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..