9. avgusta u Ljubljani je započeto snimanje filma "Julija in Alfa Romeo" po scenariju Dimitrija Vojnova i Danila Bećkovića. Podsećamo vas da njihov debitantski film "Mali Budo" sa nestrpljenjem očekujemo u domaćim bioskopima od 25. septembra.

 

Bećković i Vojnov su pripremali film pod naslovom "Doba nevinosti" ali do realizacije u Srbiji nije došlo. Reč je o tinejdžerskoj komediji o dva maturanta i njihovim avanturama sa pripadnicama suprotnog pola.


Slovenački film "Julija in Alfa Romeo" će režirati Blaž Završnik, osvajač nagrade za najbolji studentski film na slovenačkom nacionalmom festivalu u Portorožu. Završnik je sa Andrejem Zupancem uradio i slovenačku adaptaciju scenarija.


Glavne uloge u ovom filmu će igrati mladi glumci odabrani na audicijama širom Slovenije, Dario Nožić Serin, Jan Gerl Korenč, Špela Colja, Katja Škofic, a od starijih tu su Andrej Nahtigal i Ana Dolinar.


Film producira ljubljanska kuća Perfo koja je bila i ko-producent "Malog Buda" a projekat je podržan na konkursu slovenačke državne televizije za omladinski film.

 

Premijera "Julije in Alfa Romea" se u slovenačkim bioskopima očekuje tokom 2015. godine.

 

"Mali Budo" će stići na velika platna slovenačkih bioskopa krajem oktobra ove godine.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..