Premijera animirane avanture sinhronizovane na srpski jezik ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” održaće se u subotu 01. marta u bioskopu Cinelexx Delta City u okviru Porodičnog vikenda.  Svi posetioci premijere ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D”  biće u prilici da se zabave u aktivnostima specijalno pripremljenim za njih u periodu od 16-18h, ukoliko dođu kostimirani u omiljenog istorijskog junaka.

 

Žiri koji čine likovi iz animiranog 3D filma - francuska kraljica Maria Antoaneta, egipatska princeza i Leonardo da Vinči odlučiće o tome koji kostim je najbolji. Pobednik takmičenja dobija mini teleskop i Diners karticu u vrednosti od 5000 dinara.

 

Svi posetioci premijere ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” dobiće na poklon vaučer za Happy Meal obrok sa igračkama,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” u McDonald’s restoranima. U okviru premijere ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” održaće se takmičenje u jo-jou, roditelji protiv dece.

 

Gospodin Pibodi je poslovni gigant, pronalazač, naučnik, laureat Nobelove nagrade, gurman, osvajač olimpijske medalje i genije - koji je, uz to, sasvim slučajno, pas. Šerman, dečko koga je usvojio, je jedina stvar koja mu predstavlja izazov. Gospodin Pibodi i Šerman, povešće 1. marta sve gledaoce uz pomoć vremepelova Vejbeka na nesvakidašnju avanturu kroz istoriju čovečanstva.

 

Glas glavnom junaku, Šermanu, pozajmio je prvak pozorišta ,,Atelje 212”, Svetislav Bule Goncić, dok su ostalim likovima glasove dali glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski,  kao i deca, polaznici škole ,,Bis”, Marija Simović i Vasa Prvulović.
 
Uz svaku kupljenu kartu za animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” posetioci dobijaju na poklon Mali Politikin Zabavnik, časopis Pas i vaučer za kupovinu u Pet centru!

 

Povodom premijere filma „Gospodin Pibodi i Šerman“, 27.februara u 12h biće organizovana konferencija za novinare u McDonald's restoranu Bezistan, Terazije 27.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..