MANIVI, EJO, DRUMBOOTY, VIKTOR TUMBAS QUINTET I PETARZ COLLECTIVE

MANIVI, EJO, DRUMBOOTY, VIKTOR TUMBAS QUINTET I PETARZ COLLECTIVE
pon, 18. septembar 2023, 21:00 h
Bitef Art Cafe - Beograd,

Nakon raznovrsne prošle sezone Musicology Sessions koncertnog serijala, organizatori spremaju VELIKI KONCERT VELIKE PETORKE - "FINALE Musicology SHOWCASE by Lenovo", otvarajući tako vrata novoj 2023/2024. sezoni. Autorski bendovi koji su već stajali pred doajenima svetske i domaće scene će se udružiti i stvoriti muzički vrtlog na sceni BitefArtCafe kluba, 18. septembra. PetarZ Collective, Manivi, Drumbooty, Viktor Tumbas Quintet i EJO su bendovi čija će se muzička virtuoznost prožeti na sceni, obogaćujući veče raznovrsnošću žanrova i izraza.

Svi prisutni će biti pozvani da glasaju za svog favorita, čime će se njihov glas pridružiti odluci stručnog žirija o pobednicima.

Ovi bendovi su već ostavili dubok utisak kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, nastupajući kao predgrupa izvođačima kao što su KOVACS, DIRTY LOOPS, THE BRAND NEW HEAVIES, Bisera Veletanlic i Vasi Hadžimanov trio i Kutiman, tokom prethodne sezone Musicology Sessions koncertnog serijala.

Pod pokroviteljstvom kompanije Lenovo Srbija, finalisti ovogodišnjeg Showcase-a će se spojiti i tako predstaviti relevantan presek domaće autorske scene.

FINALE će se održati u ponedeljak, 18. septembra, s početkom u 21h, dok će se vrata kluba otvoriti pola sata ranije, od 20:30h.

Nagrade koje je obezbedio Lenovo Srbija za tri najuspešnija benda su:

1.Nagrada - Snimanje albuma u profesionalnom muzičkom studiju

2.Nagrada - Vaučer u muzičkoj radnji

3.Nagrada - Profesionalni photoshooting
    
"FINALE Musicology SHOWCASE by Lenovo" nije samo muzički show, već prilika za podršku domaćoj autorskoj sceni, koja je u srcu Musicology priče od njenog nastanka 2014. godine.

Svi ljubitelji muzike i zagovornici domaće scene su pozvani da se pridruže ovom jedinstvenom muzičkom iskustvu i proslave završetak jedne, ali i početak nove sezone Musicology Sessions koncertnog serijala.

Ulaznice za događaj su dostupne na sajtu tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a.


Bitef Art Cafe - Web-adresa
Mitropolita Petra 8, Beograd

Opis

 

Ušuškan medju dorćolskim krošnjama i Bajloni pijacom, kultni Beogradski klub Bitef Art Cafe je započeo svoju novu sezonu 09/10.  Pažljivo biran program sa akcentom na LIVE nastupima vrhunskih domaćih bendova, noćni program 23. Beogradskog jazz festivala kao i ekskluzivna gostovanja sa inostrane muzičke scene očekuju Vas u Bitef Art Café-u u novoj sezoni.

 

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..