Nove projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema

Nove projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema
čet, 14. jul 2022 - sub, 16. jul 2022

Ove nedelje na repertoaru Admiral Open Air Cinema čak tri filma: „Međuzvezdani“ (četvrtak, 14. jul), „Početak (Inception)“ (petak, 15. jul) i „Đangova osveta“ (subota, 16. jul). Prva asocijacija na pomen Leonarda Dikaprija, jednog od najslavnijih glumaca svih vremena, i Kventina Tarantina, proslavljenog holivudskog režisera, jeste – filmski spektakl. A ove nedelje će posetioci Admiral Open Air Cinema moći da pogledaju upravo dva takva spektakla u ukupnom trajanju od skoro šest sati. U petak, 15. jula, gledaoci će na zelenom platou ispred ulaza 4 u Galeriju moći da uživaju u sada već kultnom blokbasteru sa Dikaprijom u glavnoj ulozi, u filmu u kome se prepliću i naizmenično smenjuju san i java – „Početak (Inception)“

U subotu, 16. jula, na platnu na Sava Promenadi biti prikazan Tarantinov vestern spektakl „Đangova osveta“, u kome Dikaprio takođe tumači jednu od glavnih uloga. 

U prilogu se nalaze najava za medije povodom novih projekcija filmova u okviru Admiral Open Air Cinema i prateća fotografija. Autor fotografije: Strahinja Filipović/Galerija.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..