CineStar tokom praznika: snizene cene ulaznica od 1. do 6. maja

CineStar tokom praznika: snizene cene ulaznica od 1. do 6. maja
sre, 1. maj 2024 - pon, 6. maj 2024

Prolećni praznici nikad nisu bili zabavniji uz nezaboravno iskustvo za celu porodicu sa filmskim hitovima! U bioskopima CineStar (Beograd – Ada Mall, Novi Sad – BIG, Pančevo – BIG, Zrenjanin – BIG) od 1. do 6. maja publika može uživati u sjajnim filmovima uz snižene cene ulaznica. Na raspolaganju su snižene cene za Matine: uživanje u dnevnim projekcijama od 11 do 17 časova sa posebno sniženim cenama čime se započinje dan uz omiljene filmske junake. Na raspolaganju je i Porodični paket: crtaonica za najmlađe i ponuda za celu porodicu po specijalnim cenama uz stvaranje dragocenih uspomena.

Na programu su:

- animirani hit “Nojeva Barka: Mjuzikl Avantura“ koja predstavlja zabavan i originalan pristup jednoj od najpoznatijih epskih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova. Film prati dva miša, harizmatičnog pesnika sa užasnom tremom na pozornici i talentovanog i šarmantnog gitaristu.

- „Godzila x Kong: Novo carstvo“ je epohalni novi film koji će produbiti istoriju titana, njihovo poreklo i tajne Ostrva lobanja! Filmski hit studija Monsterverse i Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, ugrožavajući njihovo sopstveno postojanje.

Ne propustite priliku da zajedno sa svojom porodicom uživate u nezaboravnom filmskom iskustvu tokom praznika i posetite CineStar od 1. do 6. maja i doživite nezaboravne uspomene.

Ulaznice se mogu nabaviti na linku: PROLEĆNI PRAZNICI U CINESTARU - CineStar Cinemas ili na blagajnama bioskopa.

Materijal: CineStar Cinemas Srbija

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..