PRVI FESTIVAL CVEĆA U GALERIJI

PRVI FESTIVAL CVEĆA U GALERIJI
čet, 7. mart 2024 - sub, 9. mart 2024
Beograd,

U susret proleću i Međunarodnom danu žena, na prvom spratu Galerije će tokom ova tri dana od 10 do 22 časa biti izloženi razni osmomartovski aranžmani, bagdadske ruže, aloje i druge vrste cveća. Omiljeno godišnje doba ovog marta najpre stiže u Galeriju! U susret proleću i Međunarodnom danu žena, u najvećem šoping centru u Srbiji i regionu od 7. do 9. marta biće održan prvi i jedinstveni Festival cveća. Interesantni osmomartovski aranžmani, baštice sa sukulentima (koji prekrivaju trećinu krova Galerije), kaktusi, krasule (drvo novca), bagdadske ruže, aloje, lukovice najrazličitijih vrsta, rezano cveće i dekupaž ukrasne kutije predstavljaju samo deo bogatog, šarenog asortimana koji će krasiti prostrani trg na prvom spratu Galerije.

Bilo da ste zaljubljenici u hortikulturu ili tragate za idealnim poklonom za voljenu žensku osobu za 8. mart, Festival cveća, unikatni praznik ljubavi prema buđenju prirode i nežnijem polu, manifestacija je koju ne smete propustiti.

Posetiocima je na raspolaganju parking u podzemnoj garaži, kao i u poluotvorenoj, spoljnoj garaži ka mostu Gazela, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz je besplatan.


TC Galerija
Bulevar Vudroa Vilsona 12, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..