Nova sezona Art Battle-a

Nova sezona Art Battle-a
čet, 29. februar 2024
Beograd,

Spremite se za spektakularni obračun talenata! Art Battle, globalni fenomen koji spaja umetnost i muziku u uzbudljivom takmičenju slikanja uživo, počinje svoju novu sezonu 29. Februara od 19h u Zappa Bazi. Ovaj dugo očekivani događaj predstaviće dvanaest talentovanih umetnika koji će stvarati remek-dela pred vašim očima u tri intenzivne runde od po dvadeset minuta. Svaki krug predstavlja jedinstven izazov jer je umetnicima dato ograničeno vreme da izraze svoje umetničke vizije uz plamene četkice. Uz dodatno uzbuđenje muzičke pratnje, Art Battle obećava nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje umetnosti.

Ono što Art Battle izdvaja od tradicionalnih izložbi jeste aktivno uključivanje publike. Gledaoci imaju moć da glasaju za svog omiljenog umetnika nakon svakog kruga, da bi na kraju odlučili ko dobija priliku da se takmiči na državnom, pa čak i svetskom prvenstvu. Upravo ovaj simbiotski odnos između slikara i posmatrača čini Art Battle tako uzbudljivim događajem, koji pleni publiku od svog nastanka 2009. godine u Torontu.
 
„Art Battle spaja dva oblika izražavanja – vizuelnu umetnost i muziku – stvarajući impresivno iskustvo za razliku od bilo kojeg drugog. Gledajući ove neverovatne talente iz prve ruke, publika može zaista da doživi šta znači biti opčinjen sirovom kreativnošću. “ poručuje organizatorka Miona Čolović i dodaje:  “Verujemo da događaji kao što je Art Battle igra vitalnu ulogu u promovisanju lokalnih talenata na globalnom nivou. Prikazujući nove umetnike kroz našu platformu, mi im pružamo izloženost na međunarodnoj sceni. To je sjajna prilika za sve talentovane pojedince da ostave trajan utisak i potencijalno lansiraju svoje karijere na nove visine."
 
Umetnici koji će nastupati uživo ovog četvrtka su: Aleksandra Ivanović, Pavel Astrakhov, Natalija Stamenković, Maja Subotić, Wendy Nešić, Alexandra Voinova, Milan Mijailović, Vanja Stojković, Sofija Isailović, Minja Jandrić, Anja Đurđanović i Saša Tomić.
 
Ulaznice se mogu nabaviti u Zappa Baru (Kralja Petra 41) po ceni od 1000 dinara, online preko portala Tickets.rs po ceni od 1200 dinara, ili na sam dan događaja u Zappa Bazi (Bulevar vojvode Bojovića 30a) po ceni od 1300 dinara.


Zappa baza
Bulevar vojvode Bojovića 30a, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..