Rooster - Alice in Chains tribute band i Nirvana real tribute band

Rooster - Alice in Chains tribute band i Nirvana real tribute band
pet, 5. april 2024
Novi Sad,

Rooster - Alice in Chains tribute band i Nirvana real tribute band nastupiće 5. aprila u SKCNS Fabrici, na godišnjicu smrti frontmena Nirvane, Kurta Kobejna i frontmena Alice in Chains, Lejna Stejlija. Rooster je Alice in Chains tribute band iz Beograda formiran 2023. godine. Bend čine iskusni muzičari: pevač Rastko Balunović Raša (ex-Unchained), ritam gitarista i drugi vokal Ivan Propadović Propad (Grupa 3), bubnjar Aleksandar Petrović Mengelica (Eyesburn, Bloodbath, Ratna Prasad...), basista Mladen Mandarić i solo gitara Vladimir Todorić. Rooster je nastao iz puke želje članova da sviraju pesme svog omiljenog benda i da uživaju u njima zajedno sa publikom.

Ono što izdvaja ovaj bend od sličnih je savršena harmonija glasova koja čini Alice in Chains posebnim u baštini bendova iz Sijetla devedesetih.
    
Nirvana Real Tribute Band je energična grupa, koja publici donosi pravi koncept grandž i pankrok muzike. Nirvana Real Tribute Band izvodi pesme sa svih albuma Nirvane, kao i njihov čuveni "Unplugged" koncert. Ubedljivi pokreti i vizuelna sličnost sa bendom Nirvana ostaviće vas bez teksta. Takođe, njihova energija i agresivnost priuštiće vam nalet adrenalina kroz ceo nastup.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara i mogu da se kupe na sajtu i prodajnim mestima Gigstixa.
Na dan koncerta na biletarnici Fabrike cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.


Fabrika, Studentski kulturni centar
Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..