Nikola Đuričko u ulozi muzičara: Džoni Midnajt Trio u BitefArtCafe Klubu!

Nikola Đuričko u ulozi muzičara: Džoni Midnajt Trio u BitefArtCafe Klubu!
sub, 29. jun 2024
Bitef Art Cafe - Beograd,

Naš poznati glumac, Nikola Đuričko, po prvi put se pojavljuje u ulozi rok zvezde sa svojim bendom Džoni Midnajt Trio. Ovaj jedinstveni događaj će se održati 29. juna u kultnom BitefArtCafe klubu, gde će beogradska publika imati priliku da uživa u novom, autentičnom zvuku najvećih rok hitova. Đuričko je sa svojim bendom pripremio repertoar sastavljen od autorskih kompozicija i obrada pesama koje su obeležile njegov život, svirajući ih na svoj poseban način, kao da ih svira "po sećanju". Posebno je ponosan na to što je uspeo da ostvari svoj dečački san - da ima svoj bend i da se izrazi kroz muziku.

Džoni Midnajt Trio je osnovan krajem novembra 2021. godine, a čine ga Nikola (Džoni) Đuričko na gitari i vokalu, Aleksandar (Meksiko) Pantić na bas gitari i Srđan Milenković na bubnjevima. Priča je nastala iz opuštenog džemovanja tokom pandemijskih vremena, a ubrzo se pretvorila u ozbiljan muzički poduhvat.

,,Dođite da nas čujete jer mi smo u neviđeno dobrom fazonu. Dođite da budete deo istorije. Živeo rok n roll! Pozdravljam vas i vidimo se.“ – rekao je Đuričko.

Istaknuti srpski glumac poznat po svojim ulogama u filmovima, televizijskim serijama i pozorištu započeo je svoj put u svetu glume već kao dete, a tokom godina razvio se u jednog od najprepoznatljivijih glumaca na Balkanu, pa sve do svetskih pozornica u Los Anđelesu gde trenutno i živi.

Đuričko u ovom projektu pokazuje svoj muzički talenat i ljubav prema muzici. Bend je nastao iz prijateljske muzičke razmene i zajedničkog uživanja u stvaranju muzike, što je dovelo do formiranja benda sa jasnom idejom da objave prvi album “Po sećanju” za izdavačku kuću “Džoni rekords”. Trio je krajem 2022. godine snimio album uživo u Los Anđelesu. Nakon toga im se pridružio Filip Bulatović aranžirajući duvače, koji su snimljeni u Beogradu, a završni miks je uradio čuveni Michael Patterson. Album se sastoji od devet obrada i dve autorske kompozicije. Snimljen je i spot za prvi singl sa albuma pod nazivom "Dobro te Čuvaju".

Album "Po sećanju" je dostupan na svim muzičkim platformama.

Ovaj koncert će biti poseban događaj za sve ljubitelje muzike i one koji žele da vide Nikolu Đurička u novom svetlu – kao muzičara. Ne propustite priliku da budete deo ove posebne večeri u BitefArtCafe klubu!

Ulaznice su dostupne za svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu www.tickets.rs.


Bitef Art Cafe - Web-adresa
Mitropolita Petra 8, Beograd

Opis

 

Ušuškan medju dorćolskim krošnjama i Bajloni pijacom, kultni Beogradski klub Bitef Art Cafe je započeo svoju novu sezonu 09/10.  Pažljivo biran program sa akcentom na LIVE nastupima vrhunskih domaćih bendova, noćni program 23. Beogradskog jazz festivala kao i ekskluzivna gostovanja sa inostrane muzičke scene očekuju Vas u Bitef Art Café-u u novoj sezoni.

 

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..