Mile Kekin najavio koncerte u Beogradu i Novom Sadu

Mile Kekin najavio koncerte u Beogradu i Novom Sadu
sub, 2. novembar 2024
Beograd,

Mile Kekin zaokružuje ovogodišnju turneju „Soundtrack za život“ koncertima u Novom Sadu i Beogradu. Koncert u SKC NS Fabrika zakazan je za petak, 1. novembar, dok će u Domu omladine Beograda nastupiti u subotu, 2. novembra. Tom prilikom, Mile Kekin će izvesti najveće hitove iz svoje dosadašnje karijere, obuhvatajući kako pesme Hladnog piva, tako i njegova samostalna izdanja. Dolazim nakon tačno godina dana od poslednjeg albuma u Beograd i Novi Sad, ali ovog puta ne da bih promovisao poslednji album, već da publici ponudim svoj Soundtrack za život, odnosno da odsviram sve pesme koje su meni, a verujem i velikom broju mojih fanova obeležili deo života.

Na repertoraru će se naći i pesme iz ranog muzičkog „detinjstva“, ali i pesme kad sam autorski  postao punoletan. Što se tiče mog srednjeg autorskog perioda, naglasak će biti na albumu „Šamar“ od kojeg je je prošlo 20 godina – pa ko voli „Šamar“ nek izvoli. Sve u svemu, to znači da publiku i  bend čekaju poduži energični rocknroll koncerti, kojima se već sad radujem. Sa mnom će se na bini pojaviti i nekolicina mojih kolega i koleginica – poručio je Mile Kekin povodom najavljenih koncerata u Beogradu i Novom Sadu.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po promo ceni od 1800 dinara, nakon ćega će regularna cena ulaznica iznositi 2100 dinara i 2500 dinara za poslednji kontingent. Ulaznice za beogradski koncert se mogu kupiti na blagajnama Doma omladine Beograda, Štark Arene, TC Rajićeva i online na efinity.rs, dok se za novosadski koncert mogu naći na prodajnim mestima Gigs Tixa, kao i online na gigstix.com.



Mile Kekin, frontmen jednog od najznačajnijih regionalnih bendova svih vremena, u novoj fazi svoje karijere predstavio se u punom, udružen sa izuzetnim pratećim bendom u petočlanom sastavu koji čine Viktor Slamnig, Andrija Lazo, Darko Krznarić, Mario Petrinjak i Mark Mrakovčić, koji je ujedno i producent izuzetno hvaljenog albuma „Nježno đonom“.

Prošle godine Mile Kekin je predstavio svoj prvi solo album nakon odlaska iz Hladnog piva. Album „Nježno đonom“ veoma hvaljen od strane publike i kritike, mnogi muzički kritičari svrstali su među najbolja izdanja 2023. godine. Promocija ovog albuma u Zagrebu, zabeležena je u obliku live izdanja pod nazivom „Soundtrack za život – Live at Vintage“, a predstavlja presek Miletove bogate karijere koja ima značajnu ulogu u muzičkoj istoriji regiona. Uz album, objavljena je i live verzija hit singla „Reno4“, koji je originalno izdat na albumu „Kuća bez krova“ pre šest godina.

Mile Kekin je objavio juče video spot za pesmu „Bez problema“, šesti singl sa hvaljenog albuma „Nježno đonom“ koji ovog meseca obeležio svoju prvu godišnjicu od izlaska. Pesma govori o muškarcu kojeg je teško voleti, ali ga ipak prihvatamo takvog kakav jeste, sa svim vrlinama i manama. Za ovu pesmu je Mile snimio zanimljiv lyric video čiju montažu i režiju potpisuje Mark Mrakovčić.

Koncerti u Beogradu i Novom Sadu predstavljaju finale turneje „Soundtrack za život“ koja će obuhvatiti tridesetak nastupa širom regiona, uključujući gradove poput Banja Luke, Kotora, Pule, Rijeke, Niša, Ljubljane i Zagreba. Uz naglasak na numere sa novog i aktuelnog albuma, kao i druge pesme iz njegove solo karijere, fanovi u Beogradu i Novom Sadu će ponovo uglas pevati i neke od legendarnih hitova Hladnog piva, zajedno s Miletom Kekinom i njegovim bendom.
 
Fotograf: Marina Uzelac.


Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Februar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Putopisi, Intervjui..