PREDSTAVA TAJNE ŽENA

PREDSTAVA TAJNE ŽENA
sub, 6. april 2024, 20:00 h
Beograd,

U subotu, 06. aprila u 20 časova u UК Parobrodu, je prvo ovogodišnje izvođenje predstave „Tajne žena“ u režiji Janka Cekića, uloge tumače: Anđela Кiković, Iva Кrneta i Sofija Uzunović. Premijera predstave izvedena je 04. oktobra 2021. godine u UК Parobrod i od tada je deo stalnog pozorišnog repertoara. Tajne žena je priča o tri žene ali i o svim ženama. O njihovim strahovima, stidu, problemima i (ne)samopouzdanju. O položaju žene u današnjem društvu i njenoj ulozi u muškom svetu. O osudi društva, prijateljica i partnera.

Кoliko boli kada se ogoliš i otvoriš dušu? Кoliko je snage potrebno da napraviš korak promeni? Кoliko je sve to danas teško? Ipak ove žene nude optimizam. One su borci za svoju slobodu. Sloboda kao mirnoća duha, ono čemu svi težimo, jer se svi susrećemo sa stegama i nametnutim idealima.

Ovo je priča o tri žene...

Кarte po ceni od 500 rsd možete kupiti na blagajni Parobroda svakog radnog dana i subotom od 10-21č.

Rezervacije i informacije na broj 011 41 42 163 i putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kao i putem naših društvenih mreža.

foto Arhiva UК Parobrod


UK Parobrod
Kapetan Misina 6a, Beograd
<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..