10 godina ,,Volje za noć":

10 godina ,,Volje za noć
pet, 12. april 2024 - sub, 13. april 2024
Beograd,

Kanda, kodža i Nebojša će u aprilu u Beogradu prirediti posebno koncertno iskustvo, kojim će obeležiti deceniju od izlaska, prema mnogim mišljenjima, najznačajnijeg albuma benda - ,,Volja za noć". Posle 10 godina ovo kultno izdanje konačno će se pojaviti i na vinilu, a električno-akustičnim nastupima u Velikoj sali Doma omladine Beograda 12. i 13. aprila, bend će jubilej proslaviti i sa svojom publikom. ,,Drago nam je da posle 10 godina izlazi vinilno reizdanje Volje za noć.

Nekoliko pesama sa njega je steklo status neizostavnih koncertnih bisera, nekoliko je tek povremeno na repertoaru, a u sklopu promotivnih nastupa ćemo izvesti i one pesme koje smo svirali vrlo retko ili nikako, što nas posebno raduje, jer smo i onda, kao i sada, verovali u sve pesme sa albuma. Drago nam je i zato što je to ploča koju smo napravili sa Ognjenom Beaderom kao basistom, u lepom sećanju nam je ostala saradnja i druženje sa njim, a njegov pečat je u tom periodu najviše izražen na jednoj od najvažnijih pesama sa tog albuma, Siroti Ani i Bo. Drago nam je konačno i što je rečenica iz ondašnjeg saopštenja povodom izlaska Volje za noć, o odustajanju koje nije opcija, pomogla da se prodaju keksi i kasnije da se motiviše populacija sluđena pandemijom. Zahvaljujemo se izdavaču i promoteru Odličnom hrčku, koji je i onda i sada verovao u nas i u muziku sa Volje za noć", kažu u bendu.

Ulaznice za koncerte Kande, kodže i Nebojše u Velikoj sali DOBa dostupne su po promotivnoj ceni od 2.000 dinara putem eFinity prdajne mreže i na efinity.rs.


Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..