Muzički festival "Rokerijada 2024" - Osmi po redu u Petrovcu na Mlavi

Muzički festival
pet, 13. septembar 2024 - sub, 14. septembar 2024

Petrovac na Mlavi će 13. i 14. septembra postati centar autorske rock muzike, kada će se na gradskom trgu održati osmo izdanje muzičkog festivala Rokerijada. Od 2017. godine, festival okuplja mlade i talentovane bendove, a ovogodišnji program obećava da će biti najbolji do sada, sa nastupima deset izvanrednih autorskih bendova iz cele zemlje i regiona. Organizator festivala, Udruženje građana Fabrika Petrovac na Mlavi, ističe da je ovogodišnji izbor izvođača pažljivo napravljen kako bi se publici pružio vrhunski muzički sadržaj.

„Navikli smo publiku da uvek pružamo kvalitet, i ove godine možemo sa ponosom reći da izbor izvođača nikada nije bio bolji“, poručuju organizatori. Nastupiće Damjan Pejčinoski (MK), svetski poznati virtuoz na gitari, Grupa DRAM, Senshi, Forever Storm, Quasarborn, Lisilo, Kulise, Volt Pop, Divert i Iznogud.

Osim što promoviše autorsku muziku i pruža platformu mladim bendovima, Rokerijada i ove godine zadržava svoj humanitarni karakter. Kao i prethodnih godina, sav prihod od festivala biće doniran u humanitarne svrhe, čime se ovaj događaj dodatno izdvaja po svom značaju za zajednicu.

Festival se održava uz podršku Opštine Petrovac na Mlavi, koja je i glavni pokrovitelj, kao i brojnih sponzora koji već tradicionalno podržavaju rad i inicijative UG Fabrika. Zahvaljujući njihovoj pomoći, Rokerijada je postala jedan od prepoznatljivih kulturnih događaja u regionu.

Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka da nam se pridruže 13. i 14. septembra na gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi i uživaju u dvodnevnoj proslavi rock kulture, uz podršku mladim muzičarima i doprinos humanitarnim ciljevima.

Dobrodošli na Rokerijadu 2024 – mesto gde se čuje glas mladih!

Autor fotografija Ilija Marjanović

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..