„Golden Tina“ donosi koncert pun energije i rok zvuka

„Golden Tina“ donosi koncert pun energije i rok zvuka
čet, 23. maj 2024, 21:00 h

Nakon niza uspešnih koncerata sa Zrenjaninskom filharmonijom i projektom „Simply The Best Rock Symphony“, Julijana Vincan i njen bend "Golden Tina - Tribute To Tina Turner" u Dom kulture u Novom Sadu priređuju pravi rok spektakl u četvrtak 23. maja u 21 sat. Tina Tarner ostavila je neizbrisiv trag u istoriji muzike, a titulu „kraljica roka“ dodelili joj su ljubitelji njenog stvaralaštva. Odličan spoj popa i roka, neverovatna energija po kojoj je ostala zapamćena, prvoklasni koncerti, neki su od razloga za osnivanje benda koji je posvećujen upravo njoj.

Bend „Golden Tina“ čine obrazovani i iskusni umetnici, a sam nastup obogaćen je autentičnim koreografijama i kostimima, čime se u potpunosti dočarava atmosfera i duh Tininih koncerata, koji su umeli da okupe i po skoro 200.000 posetilaca.

Tininu pojavu, glasom i stasom, prenosi Julijana Vincan, koja je uključena u više projekata kao vokalna solistkinja, ali i kao prateći vokal, a pre svega u ženskom sastavu „Playade“ i u „Simply The Best Rock Symphony“ projektu. Sa Zrenjaninskom filharmonijom otpevala je i brojne „ABBA Symphonic“ koncerte širom Evrope. Učestvovala je u Izboru za pesmu Evrovizije 2022. godine sa pesmom „Istina i laži“.

„Program koncerta osmislili smo inspirisani naravno Tininim koncertima i iz svakog smo izvukli najbolje stvari, tako da će njeni ljubitelji, ali i oni koji možda nisu baš toliko upoznati sa njenom muzikom, moći da se odlično provedu i dožive pravi rok koncert. Akcenat je svakako na samom vokalu, gde sam dala sve od sebe da skinem u potpunosti njen način pevanja, ali i pokrete, koreografije, a tu su i brojne haljine, ogrtači, perika i sve ono što je obeležilo njenu karijeru“, izjavila je vokalna solistkinja ove grupe.

Posetioci će na koncertu benda „Golden Tina“ imati priliku da čuju neke od Tininih najvećih pesama kao što su „Simply the best“, „What's love got to do with it“, „Private dancer“, „We don’t need another hero“ i ostale večne hitove jedne od najpoznatijih pevačica svih vremena, ali i neke od najpopularnijih dueta sa njom i njene rok obrade pojedinih čuvenih pesama.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 600 dinara u ograničenom broju, i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online putem linka: https://new.gigstix.com/event/golden-tina-novi-sad-23-maj-2024/
Nakon rasprodaje promotivnih ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 800 dinara, dok će na dan koncerta 23. maja ulaznica koštati 1.000 dinara. Dođite da zajedno pevamo i đuskamo uz planetarno poznate pop i rok hitove!


<<  Septembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..