LETO NA PORODIČNOM DANU U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

LETO NA PORODIČNOM DANU U CINEPLEXX BIOSKOPIMA
ned, 20. jun 2021, 12:00 h - 17:00 h
,

Kada se Dizni i Piksar udruže finalni proizvod uvek bude prepun zabave, poučnih priča i fenomenalne animacije. Sinhronizovana avantura ,,Luka“ očekuje vas u Cineplexx bioskopima, na Porodičnom danu u nedelju 20. juna od 12. do 17 časova. Karte su u prodaji. Sladoled, vespe, ukusne paste, prelepi italijanski primorski gradić, vode nas na putovanje iz snova. Okupi ukućane i drugare i povedi ih na Porodični dan a Cineplexx bioskopi će obezbediti pored sjajne zabave i uspomenu na ovo druženje, jer sve mališane očekuje originalan poklon poster filma ,,Luka“.

Priča je smeštena u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, koja prati dečaka koji provodi nezaboravno leto. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.
 
Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki daje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao Mobi Dik. Karakter glavnog negativca dočarao je glumac Uroš Jovčić. Glasove u animaciji ,,Luka" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice - Đulije Markovaldo kojoj glas pozajmljuje Darija Vračević.
 
Od tvoraca filmova ,,Koko“, ,,U mojoj glavi“ i „Priča o igračkama“ stiže još jedan dobar razlog da posetiš Cineplexx bioskope i budeš deo Porodičnog dana 20. juna.
 
Trejler filma: link >>
 
Ulaznice za Porodični dan i film ,,Luka“ u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..