Caffe Bar Ugao

Caffe Bar Ugao
http://www.caffeugao.com
Kapetan Misina 13, Beograd
Telefon: 011/2636465

Opis

 

ugaovelika

 

Izmeštanjem izložbi iz galerijskog prostora nastojimo da stvorimo mesto gde se uz opuštenu atmosferu i šolju kafe može uživati u odabranim radovima mladih beogradskih umetnika. Kafe bar Ugao ima za cilj da na ovaj način promoviše radove talentovanih ljudi iz različitih oblasti kulture. Samim tim, beogradskim umetnicima nudi se mogućnost da na jedan drugačiji i zanimljiv način prikažu svoje radove posetiocima kafića kao i da svojom kreativnošcu upotpune ambijent prostora.

Izložbeni prostor Ugla otvoren je za zainteresovane izlagače svakog meseca u trajanju od 2 nedelje. U drugom delu meseca, kada izložbi nema, prostor kafića predstavljamo kao belo platno otvoreno za sva kreativna rešenja da bi na taj način inspirisao umetnike za pripremu predstojećih izložbi.

Otvaranja izložbi biće propraćena gostovanjima DJ-eva koji će biti zaduženi da celokupan doživljaj upotpune pažljivom selekcijom Lounge, Funk i Jazz numera.

Nadamo se da ćete uživati sa nama i da će ovo mesto postati sastajalište svih onih koji vole da posmatraju stvari iz drugog ugla.

 

ugao1m ugao2m ugao3m

 

Datum Naziv Grad Drzava Kategorija
Trenutno nema događaja za prikazivanje

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..