U čast Vlade Divljana - (NE)normalni u Zdenko Kolar u Botaničkoj bašti

U čast Vlade Divljana - (NE)normalni u Zdenko Kolar u Botaničkoj bašti
sre, 6. septembar 2023

Grupa (ne)normalni održaće 6. septembra koncert u čast Vladi Divljanu u Botaničkoj bašti, a kao gost će učestvovati njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Zdenko Kolar. Julski koncert u čast Vlade Divljana održan u Botaničkoj bašti bio je rasprodat unapred, pa su (ne)normalni i Zdenko Kolar zakazali novi susret sa obožavaocima Divljanovog autorskog rada. Novi koncert će biti održan u sredu, 6. septembra od 20 časova na istom mestu! Botanička bašta, koja se nalazi u nekadašnjem Divljanovom komšiluku, savršen je ambijent za posvetu tom velikom umetniku.

Sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da primi sve one koji žele da čuju njegove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.
 
Deset muzičara će deliti scenu ovog puta, i to: Zdenko Kolar (bas gitara), Anja Aleksić (violina), Sara Vučenović (violončelo), Dušan Murišić (truba), Dušan Mamula (saksofon), Igor Martinko (gitara, harmonika), Nenad Jelenković (vokal i gitara), Miloš Jovanović (klavir), Branislav Pavlović (bas gitara) i Milan Jejina (bubnjevi).
 
Ulaznice za koncert po regularnoj ceni od 1800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima Tickets.rs i online.

Foto: Jovan Volarević
 

<<  Decembar 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..