Veliki beogradski koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša

Veliki beogradski koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša
pet, 3. mart 2023
Beograd,

Veliki beogradski koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša u martu 2023. u Domu omladine Beograda - Posebni paketi ulaznica za koncert uz CD ili LP novog albuma „Beton“ u prodaji. Veliki beogradski koncert i promocija novog albuma „Beton“ grupe Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) održaće se u petak, 3. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda. Deveti studijski album predstavlja ovaj bend u punoj sviračkoj i autorskoj snazi. Tokom svog višedecenijskog postojanja članovi benda Kanda, Kodža i Nebojša postali su hroničari izuzetno nestabilnih društveno političkih okolnosti, dramatičnih smena vlasti, promena i istorije čiji se ciklusi na ovim prostorima sve češće ponavljaju.

Kroz njihov kompletan repertoar možemo sagledati jedan životni vek proveden u velikom gradu.

Album pod nazivom „Beton“ je upravo sastavni deo pomenute priče i logičan je nastavak izdanja „Uskoro“ (2019). Samouvereno i bez zadrške bend je na novom albumu preneo svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

„Kako godine prolaze, čini mi se da je bend Kanda, Kodža i Nebojša odoleo svim iskušenjima kojima grupe sa ovih prostora bivaju izložene tokom svog postojanja. Nasuprot čestom nerazumevanju i ignorisanju medija – Kanda, Kodža i Nebojša su konačno svoji na svome, prepoznati širom regiona kao važna grupa sa ovih prostora. Novi album "Beton" dokaz je da je ono što srce diktira važnije od svega drugog, a ovaj bend je uvek umeo da podeli sa publikom jake emocije, kao nijedan drugi. Sve je bilo samo pitanje vremena,“ izjavio je muzički novinar i recenzent Dragan Ambrozić.

Konačno je vreme da odemo na veliki koncert – velikog benda.

U susret koncertu izdavačka kuća Mascom već sada pruža priliku da poručite jedan od dva posebna paketa putem sajta mascom.rs.

- Karta + CD „Beton“ po ceni od 2000 dinara
- Karta + LP „Beton“ po ceni od 3000 dinara

Dostava za teritoriju Srbije je besplatna, a paketi stižu na kućnu adresu.


Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..