Beoapartmani

Beoapartmani
http://www.beoapartmani.com
beoapartmani@yahoo.com
Telefon: 065/2440987

Opis

 

Apartmani u Beogradu! Privatan smeštaj u centru grada! Povoljan i komforan smeštaj u centralnim delovima Beograda. Treba Vam povoljno prenoćište u Beogradu a želite da iznajmite privatan stan u kome ćete se osećati kao kod kuće? Beo Apartmani Vam nude moderno opremljene, čiste, uredne, renovirane privatne stanove u centralnim lokacijama Beograda.

 

Iznajmljivanje privatnog smeštaja, apartmana, u Beogradu Vam daje više privatnosti i slobode u odnosu na druge vrste smeštaja sa daleko pristupačnijim cenama. Iznajmljivanje stana na kraći rok je savršen izbor smeštaja i za odmor, sami, sa porodicom ili prijateljima, a i za poslovne putnike sa kratkoročnim boravkom u Beogradu. Takodje, iznajmljivanje apartmana može biti odličan način da smestite veći broj vaših gostiju ukoliko planirate venčanje u Beogradu.
Naši apartmani se većinom nalaze u užem centru Beograda, u starom gradu. Udaljeni su nekoliko minuta od glavnih gradskih znamenitosti i najinteresantnijih delova grada. Izdajemo moderne, nameštene i opremljene apartmane za Vaš kratak boravak od dan, na nedelju ili mesec. U odnosu na hotele u Beogradu, nudimo konkurentne cene i pružamo srdačniju i privatniju uslugu.
Iznajmite stan na kratko u Beogradu i uživajte u slobodi da jedete kada god i gde god Vi to želite, da imate privatnost bez uznemiravanja. Spavajte ujutru duže. Probudite se srećni! Nakon celodnevnog razgledanja grada ili posle napornog radnog dana, opustite se u Vašem iznajmljenom stanu u Beogradu. Na ovaj način, Vaš boravak će biti povoljniji, imaćete više privatnosti i udobnosti, osećaćete se kao kod kuće. 
Kažu za Beograd da je “Grad Otvorenog Srca”. Boravite u privatnom apartmanu! Osećajte se kao Beogradjanin, barem na kratko, i zaista se upoznajte sa Beogradom!

 

 

apartman-avalska

 

apartman-cuburska

 

apartman-pariska

 

apartman-kralja-petra

 

Datum Naziv Grad Drzava Kategorija
Trenutno nema događaja za prikazivanje

<<  Decembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..