"Fighting Sparrow", "Чврге" и "Garage Band - The Clash tribute"

sre, 27. mart 2024, 21:00 h

U subotu, 27. aprila, u 21 čas, beogradski URMUS će se pretvoriti u muzičko vrtlo neprekidne energije i zadivljenja, kada na njegovoj sceni zasviraju tri izuzetna benda - "Fighting Sparrow", "Čvrge" i "Garage Band - The Clash tribute". Кeltske-pank vibracije uz "Fighting Sparrow", ska-pank veselje uz "Čvrge", i tribjut bend posvećen legendarnim "The Clash" melodijama - ovo će biti veče za pamćenje za sve ljubitelje dobre muzike. "Garage Band - The Clash tribute" će vas vratiti u vreme pank roka osamdesetih sa nezaboravnim hitovima ovog kultnog britanskog benda.

Oni nisu samo još jedan bend već neobuzdana sila bunta i strasti koja neumorno oživljava klasične hitove "The Clash" na svoj jedinstven način.

"Fighting Sparrow" će vas odvesti na putovanje kroz keltske melodije, upletene u zvuk pank roka. To je niški autorski petočlani sastav koji postoji od 2018. godine, ovnovan od članova "Кontras", "Marika" i "The Irish Clovers". Iza sebe ima pregršt nastupa, jedan spot ("Drink It") i trenutno sprema album prvenac. Uz zvuke tradicionalnih instrumenata kojima šara kroz oštar pank temelj i tekstovima o svakodnevnici, borbi i istorijskim događajima, pruža energičan nastup. Ovom prilikom će se prvi put predstaviti publici u Beogradu.

"Čvrge" su požarevački ska-pank sastav koji postoji od 2011. godine (u to vreme nosi naziv "Serbska" do 2012. godine) i iza sebe ima puno uspeha na domaćoj sceni kako u nastupima tako i izdanjima i priznanjima. Do sada su objavili 4 maksi-singla, 8 zvaničnih spotova i nastupili širom Srbije i regiona. "Čvrge" će nadahnuti sve prisutne svojim neprestano skakućim ritmovima ska muzike, sa pank osnovom i tekstovima koji opisuju svakodnevni život kroz šaljivu prizmu.

Ne propustite ovo neverovatno veče pulsirajuće muzike i energije! Кoncert počinje u 21 čas, a karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 600 dinara.

Pridružite nam se i dozvolite muzici da vas odvede na uzbudljivo putovanje!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..