TrampilililiMIKSER & JUNGLE TRIBE ORGANIZUJU DAN TRAMPE 1. APRILA – TRAMPILILILI

U saradnji sa Mikserom, Jungle Tribe organizuje dan trampe “Trampililili” 1. aprila u MIKSER HOUSE-u (Karađorđeva 46, Savamala) od 12 do 16h.
Ove godine fokusu trampe biće polovni delovi kompjutera koje ćemo sklopiti u upotrebljive računare i donirati ih osnovnim školama u saradnji sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda. Svi neupotrebljivi delovi biće reciklirani. Pored kompjuterskih delova učesnici mogu donositi bilo koje druge stvari - knjige, odeću, igračke, aksesoare za kuću koje mogu trampiti za neki drugi komad koji će poneti kući.

Kuriozitet događaja je ručak iz kotla u čijem će serviranju učestvovati poznati sportista. Trampi će se priključiti i druge ličnosti iz javnog života, poput Marka Somborca – koji će ovu trampu obogatiti svojim karikaturama, poput onih viđenih u dnevnim novinama Blic.

Sve pristune zabavljaće cirkusanti Cirkussfere - škole salse, kapoeire i bendovi iznenađenja. Pored toga deo Mikser House-a biće pretvoren u “ćoše za slobodno izražavanje” koje će voditi stand-up komičari u prvoaprilskom duhu.

Za najkreativnije trampe i posetioce spremamo poklone: Ulaznice za Exit Festival, ulaznice za Freak Show – interaktivnu pozorišnu žurku i prolećno putovanje u Krakov za dvoje.

Ovu manifestaciju podržala je i fondacija “Ana i Vlade Divac”.

U želji da Mikser Festival, koji će se ove godine održati od 25. maja do 2. juna, poseti više hiljada turista iz regiona Jungle Travel će u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, prestonicom kulture Beograd 2020, kroz čitav niz aktivnosti uporno raditi  na promociji i implementaciji ideje da Beograd narednih godina pretvori u Berlin jugoistočne Evrope.
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..