Jedna od najautentičnijih gradskih “priča” u poslednje vreme, projekat Exer art na veoma originalan način spaja savremenu domaću umetnost i “street fashion”, na radost brojnih poklonika unikatnih i nesvakidašnjih domaćih brendova. Specijalna akcija za Dan zaljubljenih Exer arta – svako ko na sajtu exer-art.com od 3. do 10. februara poruči jednu od jedinstvenih umetničkih majica, drugu dobija na poklon.  Exer art dolazi u dve kolekcije – beloj i crnoj – koje obe sadrže radove tri poznata umetnika - slikara Zorana Velimanovića i Steva Mandića, i dizajnera Ivana Arana, sa više od 20 različitih motiva.

Lansirana prva, bela kolekcija je do sada među ljubiteljima postala prepoznatljiva po originalnom zaštitnom znaku: rukavu u boji koja dominira na umetničkom motivu na prednjoj strani majice. Nova crna, limited kolekcija, izrađena je od posebnog, jačeg pamuka, u “oversize” stilu i sa ekspresivnijim ilustracijama, ovog puta na leđima, koje naglašavaju dizajn i poruku ove kolekcije.
 
Exer art je projekat koji umetnost pakuje na potpuno drugačiji način. Za Dan zaljubljenih obe majice, kao dve polovine iste priče, spakovane su u posebnu kutiju sa čestitkom.
 
Exer art sprema i novu prolećnu kolekciju, u saradnji sa još nekoliko intrigantnih i poznatih beogradskih autora savremene scene, o čemu ćemo vas posebno obavestiti.
 
Love is art, art is love!
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..